{}
Complementary Content
Tools

Kredit za sve i svašta

 

Maštate o nezaboravnom putovanju? Ili želite renovirati stan? Možda kupiti automobil?

Sada je pravo vrijeme za ostvarenje Vaših snova uz pomoć nenamjenskih kredita Raiffeisen banke!

Apliciraj online

 

Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za kredit, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kredita.

Aplicirajte za Vaš kredit već sada i ostvarite povoljnije uslove online apliciranjem BEZ NAKNADE za obradu kredita!
 

→ Ukoliko su Vam potrebna novčana sredstva u kratkom roku,  iskoristite Raiffeisen ponudu i aplicirajte online za XS brzi keš kredit uz kamatnu stopu od 5,00% (EKS 7,55%) i bez naknade za obradu kredita. Poslovnicu Banke posjećujete samo jednom – prilikom realizacije kredita, dok za klijente koji primaju platu preko Raiffeisen banke nije potrebna ovjera zahtjeva. Vaš online zahtjev za kredit možete podnijeti i putem aplikacije Internet bankarstvo za fizička lica, odabirom opcije Zahtjevi, a ovom slučaju Vaši podaci su već uneseni u zahtjev.  

*EKS – efektivna kamatna stopa je izračunata za promjenjivu kamatnu stopu na iznos 10.000,00 KM i period otplate 60 mjeseci za XS kredit. U izračun EKS je uključena naknada za vođenje kreditnog računa, troškovi osiguranja, trošak kupovine mjenica.

 

Kako ispuniti online zahtjev za kredit možete pogledati OVDJE.

Pogodnosti

 

*Efektivna kamatna stopa (EKS)  za keš i integral kredite je izračunata za promjenjivu kamatnu stopu na iznos 50.000 KM i rok otplate 5 godina. U izračun efektivne kamatne stope uključena je kamatna stopa na kredit, naknada za vođenje kreditnog računa, trošak kupovine mjenica, te trošak osiguranja. 

Detaljnije informacije

 

Top