{}
Complementary Content
Tools
 

VAŽNO OBAVJEŠTENJE!

 

Molimo naše klijente i sve građane za dodatni oprez kako bi svoje lične podatake zaštitili od zloupotreba i prevare, te da sve sumnjive poruke i e-mailove ignorišu i odmah izbrišu. 


Imamo informaciju da se putem Vibera i Facebook messengera prevaranti lažno predstavljaju u ime banke, krivotvoreći ime te adresu pošiljatelja ili zloupotrebljavajući brand i vizuelni identitet banke poput logotipa ili fonta slova. U nastavku možete pronaći primjer lažne poruke.

Top
Top

Pogodnosti za nove i postojeće klijente Raiffeisen banke

 

  • Poklon u vrijednosti 100 KM uz prenos redovnih mjesečnih primanja na Raiffeisen banku
  • „Vrijeme je za lakše bankarstvo!“

(Sarajevo, 15.09.2020.) – „Za klijente koji do kraja novembra svoju platu prenesu u Raiffeisen banku pripremili smo posebne pogodnosti i to poklon u vrijednosti 100 KM uz mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade te niz drugih prednosti koje su dostupne našim klijentima“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: „To ne znači da ne vodimo računa i o n

Top

Obavijest za klijente

 

Obavještavamo cijenjene klijente da povodom predstojećeg praznika, u petak 18.09.2020. godine neće raditi poslovnica Raiffeisen banke u Goraždu.

Poslovnica će nastaviti svoje aktivnosti u ponedjeljak, 21.09.2020. godine, u redovnom radnom vremenu.

Top

VRIJEME JE ZA LAKŠE BANKARSTVO!

Zašto prenijeti platu ili penziju u Raiffeisen banku do 30.11.2020. godine?

Find out more
 
Top

Online apliciranje za Raiffeisen štednju

 

  • Sveobuhvatnija paleta proizvoda i usluga Raiffeisen banke za koje je moguće podnijeti online zahtjev
  • Povoljnija kamatna stopa uz online apliciranje za štednju

(Sarajevo, 07.09.2020.) – „Digitalizacija i tržišni trendovi kreiraju potrebu za jednostavnijim i bržim bankarstvom, a tome svakako doprinosi i aktuelna situacija koja je utjecala na promjene navika i očekivanja klijenata. Mi kao banka nastojimo u svakom trenutku dati adekvatan odgovor na okolnosti s kojima se suočavamo i olakšati klijentima poslovanje s nama.

Top

Obavijest za klijente

 

Obavještavamo cijenjene klijente da će zbog redovnog održavanja i unapređenja informacionog sistema Banke, u četvrtak 03.09.2020. godine u periodu od 19:45h do 20:30h, biti onemogućeno korištenje sljedećih usluga Raiffeisen banke:

Top

Obavještenje za klijente

 

Obavještavamo cijenjene klijente da će poslovnica Raiffeisen banke u ulici Trg Republike br.3 Mostar, radi preseljenja na novu lokaciju, u četvrtak, 27.08.2020. godine, raditi skraćeno - do 11:00 sati.

Ova poslovnica će svoje redovne aktivnosti nastaviti u petak, 28.08.2020., u novim prostorijama na adresi: Fejićeva bb, Mostar.  
  
Radno vrijeme poslovnice na novoj lokaciji:

•             pon. – pet.: od 08:00 do 16:30 sati
•             subotom: ne pruža usluge

Top