Za pristup trebate imati omogućen JavaScript u browseru. / You need to enable JavaScript to visit this website.
{}
Complementary Content
Tools

Zašto volim raditi u Raiffeisen banci?

 • Dženana Dautović
  • dženana

   Svoju karijeru u Raiffeisen banci sam započela kao pripravnik u Kadrovskim poslovima, a nastavila u sektoru Upravljanje kreditnim rizikom Retail. Unaprijedila sam  svoje analitičke vještine kroz identifikaciju i analizu različitih rješenja, a najveći izazov u radu mi je samostalno I proaktivno pomjeranje vlastitih granica. Imam sjajan tim i zajedno ostvarujemo zadate ciljeve.  Smatram da imam jos mnogo prostora za napredak i sticanje novih znanja, te se radujem novim zadacima i rezultatima koje tek trebamo ostvariti

 • Bojan Ninić
  • Bojan ninic

   U Raiffeisen banci sam počeo raditi preko agencije Uspon koja pruza podršku pri zapošljavanju  osobama sa invaliditetom. Moji prvi počeci vezani su za rad sa klijentima u Kontakt centru, zatim u Razvoju proizvoda Retail a sada karijeru nastavljam u sektoru Informacionih tehnologija.  Ovdje imam mogućnost da aktivno učestvujem u društvu i posebno ističem kako su prilikom zapošljavanja prepoznate isključivo moje vještine i kompetencije. Shvatio sam važnost radne etike, razvio poslovne navike i naučio šta je odgovornost i posvećenost poslu. Raiffeisen banka je idealno mjesto za ljude koji su spremni da uče i napreduju u karijeri. Ono sto ja posebno cijenim u našoj kompaniji jeste prilagođenost prostorija i infrastrukture  osobama u  invalidskim kolicima.

 • Minela Lilić Zuko
  • Minela Lilic

   Kroz stečeno radno iskustvo u Raiffeisen banci od 2008.godine do danas, kao Šef Agencije značajno sam razvila svoje  komunikacijske vještine, optimizam i strpljivost,  te naučila uspješno dostizati postavljene poslovne ciljeve. Zadovoljan klijent je naša temeljna vrijednost, stoga je i najzanimljiviji dio mog posla komunikacija sa ljudima, dobra međusobna saradnja i izazovi koje efikasno rješavamo!

 

Na vrh