{}
Complementary Content
Tools
 

Raiffeisen transakcijski račun i Paket usluga za mala i srednja preduzeća

 


• Učinite ostvarenje uspjeha mogućim
• Paket usluga 6 mjeseci bez naknade


(Sarajevo, 25.09.2023.) – „Doprinos srednjih i malih preduzeća ekonomiji naše zemlje je vrlo značajan, a njihovo poslovanje u današnjem vremenu zahtijeva veliku posvećenost kako bi na adekvatan način odgovorili na izazove u okruženju. Stoga je važno da im kao pouzdan partner ponudimo optimalna bankarska rješenja, pružimo podršku te omogućimo lakše poslovanje s Bankom, ali i značajne uštede. Raiffeisen Paketi usluga prilagođeni su potrebama naših klijenata i kreirani da njihovo poslovanje učine jednostavnijim, a jedinstvena mjesečna naknada za korištenje Paketa je niža, nego u slučaju pojedinačnog korištenja usluga“, izjavio je Armin Suljić, direktor srednjih i malih preduzeća Raiffeisen banke. 

Mala i srednja preduzeća koja podnesu online zahtjev za transakcijski račun i postanu klijent Raiffeisen banke do 15.10.2023. godine ostvaruju dodatni benefit i to Paket usluga po njihovom izboru bez naknade u trajanju od 6 mjeseci.

Sa Raiffeisen Paketom usluga klijenti mogu uživati u prednostima kao što su popusti zasnovani na broju obavljenih transakcija, podrška 24/7 i mnogim drugim. Bez obzira da li je riječ o startup ili postojećem preduzeću ponuda Banke obuhvata tri vrste paketa i to: Easy, Medium i Pro, a detaljnije informacije dostupne su na:

https://app.raiffeisenbank.ba/bs/transakcijski-racun.html

Na vrh