{}
Complementary Content
Tools

POS terminali/Prihvat kartica

Apliciraj online

Saznajte više

Apliciraj online

 

Poštovani, ukoliko ste zainteresovani za instalaciju POS terminala Raiffeisen banke na Vašim prodajnim mjestima ili ugovaranje e-pay usluge, e commerce rješenja za Vaš web shop, molimo da obrazac u prilogu ispunite, potpišete, ovjerite i dostavite kao atachment putem forme "Apliciraj online".

Zahtjev za POS možete preuzeti OVDJE.

Prednosti POS terminala

 • Smanjenje troškova upravljanja gotovinom

 • Povećanje obima prodaje prihvatanjem različitih platnih sredstava (kartice svih izdavaoca, narukvice, mobilni uređaji…)

 • Bez naknade instalacija terminala nakon potpisivanja Ugovora o prihvatu platnih kartica i besplatna obuka prodajnog osoblja

 • Bez naknade tehnička podrška putem Call centra 24 h dnevno, 7 dana u sedmici

   

Dodatne pogodnosti

 

• Prodaja prepaid dopuna za sve telekom operatere u BiH. Potpisivanjem Ugovora sa Prepaid distributerom, ostvarujete dodatnu zaradu kao procenat od prodatih dopuna,  i to bez dodatnih troškova prema Banci.

• Prenos sredstava od prihvata platnih kartica putem POS terminala se vrši dnevno ili sedmično, u zavisnosti kako je definisano zahtjevom.

• DCC (Dynamic Currency Conversion) – usluga namijenjena korisnicima Mastercard i Maestro kartica koje su izdate izvan BiH. Prilikom plaćanja na Raiffeisen POS terminalima, omogućeno im je da odaberu plaćanje u domaćoj valuti radi lakšeg razumijevanja cijene.

 

U slučaju odabira domaće valute dobijaju se dva slipa:

Kopija za trgovca na bosanskom jeziku

Kopija za korisnika kartice na engleskom jeziku

 

Ugovorite ovu uslugu sa Raiffeisen bankom i na svaku DCC transakciju ostvarite popust od 20% na već ugovorenu proviziju.
 

Raiffeisen POS terminali

 • Više o Raiffeisen POS terminalu
  • Raiffeisen POS terminali su uređaji na kojima se vrši plaćanje roba i usluga putem platnih kartica na brz, jednostavan i siguran način

   EFT (Electronic fund transfer) POS uređaji Raiffeisen banke predstavljaju elektronski komunikacijski sistem koji spaja korisnika (potrošača), banku i trgovinu, te kompletnu transakciju plaćanja roba i usluga čini sigurnom, pouzdanom i automatiziranom

   Na raspolaganju su Vam i mobilni POS terminali Raiffeisen banke koji nisu vezani za stalno napajanje električnom energijom niti na fiksnu telefonsku liniju obzirom da je komunikacija osigurana putem GPRS tehnologije

 • Ugovorite Raiffeisen POS terminal
  • Poštovani, ukoliko ste zainteresovani za instalaciju POS terminala Raiffeisen banke na Vašim prodajnim mjestima ili ugovaranje e-pay usluge, e commerce rješenja za Vaš web shop, molimo da obrazac u prilogu ispunite, potpišete, ovjerite i dostavite kao atachment putem forme "Apliciraj online".

   Zahtjev za POS i/ili e-pay možete preuzeti OVDJE.

    


   Ukoliko Vam je potrebno više informacija pozovite  033 755 045

Kontaktirajte me

 

Popunite formu Kontaktirajte me> kako bismo pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe. 


Napomena: Popunjavanje iste je u potpunosti neobavezujućeg karaktera.

Ugovorite sastanak

 

Koristeći formu u nastavku Ugovorite sastanak u Banci kako bismo pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe. 

Na vrh