{}
Complementary Content
Tools
 

Obavještenje o promjeni radnog vremena

 

Obavještavamo cijenjene klijente da, povodom predstojećeg praznika, u četvrtak, 13.05.2021. godine neće raditi poslovnice Raiffeisen banke na području Federacije BiH, osim poslovnica u:

• Vitezu, Kiseljaku, Žepču, Orašju i Odžaku;
• Mostaru (osim Agencije Musala i Filijale Konjic), Čitluku, Čapljini, Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom, Posušju, Trebinju, Livnu, Tomislavgradu.

 

Poslovnice će svoje aktivnosti nastaviti u petak, 14.05.2021. godine, prema važećem radnom vremenu.
 

Top
Top

RBI: IZVJEŠTAJ ZA PRVI KVARTAL 2021. JOHANN STROBL: „POTRAŽNJA ZA KREDITIMA JE POVEĆANA U MARTU“

 

•    Neto kamatni prihod je stabilan u odnosu na prethodni kvartal; neto kamatna marža odražava višak likvidnosti 
•    Neto prihodi od naknada i provizija su se skoro u potpunosti oporavili uprkos slabijem deviznom kursu i produženim zatvaranjima 
•    Opći administrativni troškovi smanjeni su za 5 procenata u odnosu na prethodnu godinu
•    Koeficijent rezervisanja iznosi 0,35 procenata zbog vrlo niskog priliva kredita u kašnjenju (faza 3)

Top
Top
Top

Obavještenje o promjeni radnog vremena

 

Obavještavamo cijenjene klijente da, povodom predstojećeg praznika, u petak, 30.04.2021. godine neće raditi poslovnice Raiffeisen banke na području Republike Srpske, dok će poslovnice na području Brčko Distrikta raditi skraćeno radno vrijeme do 12:00 sati. 

Također, sve poslovnice Raiffeisen banke na području cijele Bosne i Hercegovine neće raditi u ponedjeljak 03.05.2021. godine.

Poslovnice sa svojim redovnim aktivnostima nastavljaju u utorak, 04.05.2021. godine.  
 

Top
Top

Raiffeisen banka uvodi osiguranje u digitalni svijet

 

• Prva platforma ove vrste na BiH tržištu

 

• Mogućnost odabira između tri atraktivna programa osiguranja

 

U nastojanju da odgovori na zahtjeve klijenata koji teže za većom fleksibilnošću i  praktičnošću, Raiffeisen banka je pokrenula prvu platformu za digitalno osiguranje u Bosni i Hercegovini. Pod motom „Izgrađena za praktičnost“, ova platforma će, uz posebno pripremljene ponude, klijentima omogućiti funkcionalnost i potpunu prilagodljivost. 

Top

Novak Đoković i Raiffeisen Bank International potpisali ugovor o partnerstvu

 

Srbijanska teniska zvijezda Novak Đoković i Raiffeisen Bank International AG (RBI) sa sjedištem u Beču danas su objavili partnerstvo. Đoković, koji drži prvu poziciju u tenisu već rekordnih 316 sedmica, bit će ambasador brenda za RBI i njena supsidijarna lica u Srednoj i istočnoj Evropi (SIE). Raiffeisen će također podržati nedavno osnovanu Tenisku akademiju Novaka Đokovića u Beogradu.

Top

Obavijest za klijente

 

Obavještavamo cijenjene klijente da će zbog radova na održavanju informacionog sistema, u intervalu od petka, 16.04.2021. godine od 23:30 sati do subote, 17.04.2021. godine do 08:00 sati (ujutro) biti onemogućeno korištenje sljedećih usluga Raiffeisen banke:

Top