{}
Complementary Content
Tools

Mastercard Gold kartica

Aplicirajte online za debitnu karticu i Paket usluga

Saznajte više

Debitna kartica

 

Ovaj zlatni proizvod Premium bankarstva Vam donosi mnogo više od standardnih pogodnosti debitne kartice obzirom da je Mastercard Gold debitna kartica obogaćena posebnim pogodnostima Mastercard brenda i ekskluzivnostima Gold kartice. Plaćajte robe i usluge ili izvršite podizanje gotovine do visine raspoloživih sredstava na kartičnom računu.

Apliciraj online

 

Aplicirajte za Vašu Premium debitnu karticu i Paket usluga već sada!. Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za debitne kartice, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

Prednosti

 • Iskoristite Vaše Premium benefite

  Iskoristite Vaše Premium benefite

  Korišćenjem ove prestižne kartice ostvarujete različite privilegije i popuste na mnogim prodajnim i uslužnim mjestima (ekskluzivne prodavnice, restorani, hoteli...), kako u zemlji tako i u inostranstvu.

  NAPOMENA: U trenutku plaćanja karticama u izdanju Raiffeisen banke u inostranstvu u stranoj valuti, transakcija se konvertuje u KM valutu i evidentira na računu klijenta u iznosu koji je informativnog karaktera. Pri tome je prikazan iznos naplaćen/rezervisan po kursu kartične kuće (Visa ili Mastercad) za EUR valutu važećem na datum izvršenja transakcije. Nakon što izvršena transakcija dospije na obračun Banke, moguće je da prikazani iznos ovih transakcija bude naknadno promijenjen, a najduže u roku od 30 dana od stvarnog datuma izvršenja transakcije. To znači da stvarno naplaćeni iznos može biti drugačiji u zavisnosti od prodajnog kursa za devizu Raiffeisen banke koji važi na dan knjiženja, a koji se može razlikovati od kursa na dan izvršenja transakcije. 
  Devizni kurs se koristi prilikom transfera novca sa računa na račun.

 • Nudimo Vam Premium osjećaj sigurnosti

  Nudimo Vam Premium osjećaj sigurnosti

  Uz osiguranje života, te rizika finansijskog gubika uzrokovanog nestankom Mastercard Gold debitne kartice zbog gubitka, krađe ili razbojništva. 

  Naknada troškova blokiranja i ponovnog izdavanja nestale kartice, naknada troškova ponovnog izdavanja ličnih dokumenata nestalih zajedno sa Mastercard Gold debitnom karticom.

 • Besplatno korištenje Lounge salona na aerodromima

  Besplatno korištenje Lounge salona na aerodromima

  Besplatno korištenje Lounge salona na aerodromima u Sarajevu, Beogradu i Beču

 • Ostvarite automatski povrat novca

  Ostvarite automatski povrat novca

  Automatski povrat novca možete ostvariti prilikom plaćanja vašom Raiffeisen Mastercard Gold karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svjetskih brendova. Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca. Povrat novca se vrši direktno na vaš račun.

  Posjetite mtr.mastercardservice.com/bs i pronađite mjesta i trgovce širom svijeta kod kojih možete ostvariti automatski povrat novca uz vašu Raiffeisen Mastercard Gold karticu.

 • Vaš digitalni čuvar uvijek uz vas

  Vaš digitalni čuvar uvijek uz vas

  Registrujte se putem CloseCircle aplikacije uz Mastercard Gold karticu naše banke klikom OVDJE i osigurajte sebi Digital Bodyguard uslugu, savjetnika za bezbjednost bilo kada i bilo gdje, bez dodatnih troškova.
  CloseCircle aplikacija kombinuje vrhunsku tehnologiju praćenja i upozorenja sa prvoklasnim znanjem o sigurnosti, stručnošću i sposobnošću da članovima pruži 24/7 VIP nivo zaštite. Usluga je dostupna korisnicima Raiffeisen Mastercard® Gold kartice bez dodatnih troškova do 31.12.2022. godine.

 • Vijesti iz prve ruke

  Vijesti iz prve ruke

  Kreirajte svoj PressReader korisnički račun i uz Raiffeisen Mastercard® GOLD karticu uživajte u besplatnom pristupu hiljadama svjetskih novina i časopisa. Uz Vašu Raiffeisen Mastercard GOLD karticu možete pristupiti PressReader aplikaciji klikom OVDJE i preuzeti svjetske časopise bez dodatnih troškova do 31.12.2022. godine.

Na vrh