{}
Complementary Content
Tools

10% popusta samo uz Raiffeisen Visa kartice

 

Svi imaoci Visa kartica Raiffeisen banke koji obave kupovinu:
• uz plaćanje Visa karticom,
• putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica i
• predočavanjem Hifa Petrol Premium kartice, ostvaruju popust od 10% osim za kupovinu štampe, duhanskih proizvoda i dopune Ultra kredita.

Do 31.12.2019.

 

Pogodnost vrijedi svake srijede i petka do 31.12.2019. na svim Hifa Petrol prodajnim mjestima.

Hifa Petrol Premium kartica

 

Prilikom plaćanja potrebno je da pokažete Vašu Hifa Petrol Premium karticu. Ukoliko ne posjedujete Hifa Petrol Premium karticu, za istu možete aplicirati na bilo kojem Hifa Petrol prodajnom mjestu i kartica će Vam odmah biti uručena. Više informacija o pogodnostima Hifa Petrol Premium kartice je dostupno na www.hifapetrol.ba

Adrese Hifa Petrol prodajnih mjesta

 

Adrese svih Hifa Petrol prodajnih mjesta možete pogledati OVDJE.

Apliciraj online

 

Ukoliko ne posjedujete Raiffeisen karticu, do iste možete doći brzo i jednostavno, popunivši ONLINE zahtjev za apliciranje, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice. Aplicirajte za Vašu karticu već sada!

Posebna pogodnost za debitne kartice

 

Svi klijenti koji u periodu od 01.10. do 31.12.2019. godine apliciraju online za debitnu karticu dobivaju beskontaktnu narukvicu BEZ NAKNADE. Dodatno, klijenti koji prenesu svoja redovna mjesecna primanja na Raiffeisen banku, i ista im budu uplaćena u roku od 90 dana od datuma otvaranja debitne kartice mogu koristiti paket računa bez naknade u narednih 6 mjeseci. 

 

Posebna pogodnost za kreditne kartice

 

Svi klijenti koji u periodu od 01.10. do 31.12.2019. godine apliciraju online za kreditnu karticu dobivaju beskontaktnu narukvicu BEZ NAKNADE.

 

Na vrh