{}
Complementary Content
Tools

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen kartica

Saznajte više

 

Korisnici Raiffeisen VISA i Mastercard kartica od sada mogu uživati i u dodatnim pogodnostima i popustima. Više detalja otkrijte u nastavku.

Pogodnosti za korisnike Raiffeisen VISA kartica

  Pogodnosti za korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica

  • Ostvarite bonus u vrijednosti od 25% na Vašem CentroCard računu
   • Svi putnici Centrotransa na gradskim i prigradskim lokacijama grada Sarajeva koji do 31.12.2022. dopune svoj CentroCard račun ili E-kartu sa 10KM i više putem Raiffeisen Mastercard kartice, očekuje bonus u vrijednosti od 25% na korisničkom računu.

  • Ostvarite pogodnosti u CineStar kinima
   • Koristite Raiffeisen Mastercard® karticu za online kupovinu minimalno dvije kino ulaznice za bilo koji film koji se prikazuje u CineStar kinima u Bosni i Hercegovini, ponedjeljkom i utorkom i na poklon dobijate kupon za gratis ulaznicu za narednu posjetu kinu.

    * Pogodnosti se odnose na CineStar kina u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Bihaću i Zenici i Prijedoru i važi do 31.12.2022.. 

  • Poseban popust za dopunu ACC korisničkog računa za Autoceste FBiH
   • Za sve korisnike Raiffeisen Mastercard® kartica koji dopunu ACC korisničkog računa urade online putem ACC mobilne aplikacije ili korisničkog web portala omogućen je poseban popust u zavisnosti od iznosa dopune i to:
    → od 30,00KM do 49,99 KM, umanjuje se ukupan račun za  5,00 KM
    → od 50,00KM do 99,99 KM umanjuje se ukupan račun za 10,00 KM
    → za dopune preko 100,00 KM umanjuje se ukupan račun za 20,00 KM

    Ali to nije sve jer na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC korisnički račun, Autoceste FBiH daruju dodatni bonus od 20%.
     

  • Plaćajte Raiffeisen Mastercard® karticom u okviru m-plati aplikacije i ostvari povrat novca
   • U periodu od 1. do 30. novembra 2022. godine obavi najmanje 3 plaćanja svojom Raiffeisen Mastercard karticom u okviru m-plati aplikacije, u ukupnom minimalnom iznosu od 30 KM i ostvari povrat u vrijednosti od 10 KM.

    Više informacija saznajte klikom OVDJE.

  Na vrh