{}
Complementary Content
Tools
 

Raiffeisen banka podržala rad udruženja „Vrati mi osmijeh“ iz Živinica

 

Donacija Banke povodom Ramazanskog bajrama

(Sarajevo, 29.04.2022.) – „Istinski nas raduje što smo imali priliku posjetiti ovo udruženje, provesti trenutke ispunjene toplinom i pozitivnom energijom, te podijeliti iskustva s njegovim korisnicima. Praznici su vrijeme kada nas darivanje posebno raduje, te vjerujemo da će uručena donacija unaprijediti svakodnevne aktivnosti udruženja. Kao dio internacionalne bankarske grupacije čije su aktivnosti sve više fokusirane na održivost nastojimo učestvovati u rješavanju društvenih pitanja te doprinijeti zajednici u kojoj poslujemo“, saopšteno je iz Raiffeisen banke.

Povodom Ramazanskog bajrama predstavnici Banke su posjetili Centar za djecu sa višestrukim smetnjama „Vrati mi osmijeh“, Živinice i uručili novčanu donaciju vrijednosti 5.000 KM.

Kao odgovoran bankar, Raiffeisen banka je još 2012. godine praksu kupovine i slanja prazničnih čestitki zamijenila donacijama. Pored podrške zajednici u kojoj posluje, ovim projektom Banka doprinosi i zaštiti okoliša obzirom da umjesto papirnih koristi elektronske čestitke. 

Na vrh